Bli uppringd av Teletal

Den som arbetar inom kommuner, landsting, myndigheter eller annan verksamhet behöver känna till Teletal. Du kan bli uppringd av någon som använder Teletal eller behöver ringa upp någon som har behov av hjälp under samtalet. Teletal kan då användas omvänt.

  • Ta kontakt med Teletal via 020-22 11 44 och be tolken ringa upp den du söker och som är i behov av Teletals stöd.
  • Vänta kvar medan Teletalstolken förbereder samtalet med den du söker. Tolken kopplar sedan in dig i samtalet. Teletal finns med under hela samtalet och hjälper till.

Teletal ger stöd med anteckningar, förtydligar eller hjälper till på annat sätt. Samtalet ska ske på svenska och det krävs ingen förbokning eller tillstånd för att ringa med hjälp av Teletal.

Teletal är en kostnadsfri samhällstjänst tillgänglig för alla.

Hur ser er tillgänglighet ut?

Har ni knappval i er växel?

  • Vid knappval så kan ni öka tillgängligheten genom att ha ett av knappvalen till Teletal. Det är helt kostnadsfritt och kunder som har svårigheter att ta till sig informationen kan snabbt få personligt stöd från Teletal. Teletal hjälper sedan kunden rätt.

Hur ser kontaktinformation ut på er webbsida?

  • Bara ett telefonnummer? Öka tillgängligheten och informera om att Teletal kan ge personligt stöd vid telefonsamtal. Lägg till Teletals kostnadsfria webaccess på er hemsida. Med hjälp av den så kan man bli uppringd av Teletal för att få hjälp med sitt samtal till er.

Testa Teletals webaccess:

Bli uppringd av Teletal

Vi hjälper er att komma igång.

Kontakta Teletal för mer information info@teletal.se.

ÖPPETTIDER

Vardagar 08.00–20.00
Helger 12.00–16.00
Telefon: 020-22 11 44

RINGER DU FRÅN UTLANDET?

Telefon: 0046-8-21 11 19
Teletal fungerar i hela Sverige.
Samtal till utlandet är tillåtet i högst 2 minuter.

Bli uppringd